28/11/2018

Presentada oficialment la 9ena edició de la 10K DE VILAFRANCA: aquest any encara serà més ràpida

Presetnació de la 9ena 10kVila a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Presetnació de la 9ena 10kVila a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Ha tingut lloc a l’Ajuntament de Vilafranca la presentació al premsa de la 9ena edició de la 10k de Vilafranca.
A l’acte van participar el Pere Regull alcalde de Vilafranca, l’Anna Doblas regidora d’esports, tres membres de Fondistes Penedès: el Santi Hervás, el Jaume Boquera i el Joan Luque i dos membres de l’equip de pediatria de l’Alt Penedès, l’Eva Casan i el Jordi Fernández.

La cursa serà el 27 de gener i espera de nou arribar als 1.500 atletes. Una de les grans novetats serà que es farà més plana i ràpida, ja que és canvia en algunes parts del circuit:  s’elimina la rotonda de l’Hotel Domo, gran part del carrer del comerç i el gir de 180 graus de la carretera d’Igualada. Molt aviat és publicarà el nou recorregut sencer, però avancem que serà molt més atractiva per a tots els corredors.

L’edició passada van finalitzar 1.319 atletes (1.500 inscrits) dels quals un 24% van ser dones, 668 atletes van ser del Gran Penedès, un 505 (302 de Vilafranca), amb el record de l’any passat fet pel Carles Castillejos de 29’32, ha passat ha ser una 10k de les més rapides de Catalunya.

En aquesta novena edició es manté el preu de 10 euros, amb els mateixos serveis. Com ja és habitual hi haurà grups musicals repartits per tot el circuit de 5kms dues voltes. A data d’avui Ja hi ha 340 inscrits.

La 10k començarà a les 11 del matí però una hora abans hi haurà la mini cursa solidària amb una aportació de 2 euros que anirà destinada al programa de Infadimed (Infància i Dieta Mediterrània).

Les inscripcions a la 10k de Vilafranca ja están obertes. Per inscriure’ns fer click aquí