fbpx
Background Image

Inscripcions

Gaudeix d’una cursa de 10k amb gran ambient i animació, ideal per gaudir i fer una bona marca.

Inscripcipcion tancades

La inscripció a la cursa és personal i intransferible. No s’admetran devolucions, sota cap causa, de l’import de la inscripció. L’organització no assumirà cap responsabilitat si l’esdeveniment se suspèn o ajorna per raons de força major.

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe, i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com a les de resultats, si acaben la cursa seguint la normativa establerta.

L’organització no cobreix l’assistència sanitària pels accidents derivats de la participació en la cursa 10k. Tampoc cobreix la responsabilitat civil individual, ni cap indemnització per pèrdues funcionals, anatòmiques o defunció, derivades de la participació en aquesta cursa. Tal com preveu el “Decret 58/2010 de les entitats esportives de Catalunya” (art. 152), es obligació de l’esportista tenir cobertes les anteriors contingències mitjançant una assegurança. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de dades Personals, informem que les dades incloses en aquest formulari s’incorporaran a un fitxer propietat de Fondistes Penedès, amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d’inscripció.

En enviar aquest formulari, consentiu expressament i autoritzeu perquè es tractin les dades personals amb les finalitats exposades. Llistat d’inscrits i classificació final. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, a Fondistes Penedès, C/ de L’Escorxador, 19, 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona).