21/12/2020

Es cancel·la la cursa 10K i la Mini 10K 2021 de Vilafranca

Fins última hora s’ha intentat que la cursa de 10k de Vilafranca i la mini 10k es poguessin organitzar, però degut a la pandèmia del Covid-19 que avança molt ràpid es fa impossible organitzar una de les grans curses del calendari català.

Avui en roda de premsa l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, la regidora d’Esports, Anna Doblas, i els representants del Club Fondistes Penedès, el Jaume Boquera i el Santi Hervás han anunciat la cancel·lació de la cursa 10K i la cursa familiar Mini 10k que s’havia de celebrar el 31 de gener de 2021.

El Club Fondistes Penedès ha explicat que “hem intentat fins a última hora realitzar la cursa, però tenint en compte que és un esdeveniment urbà que reuneixen tanta gent, sobretot pel que fa a la cursa familiar, hem decidit que és impossible”.

L’alcalde Pere Regull ha donat la raó als organitzadors i ha afegit que “hem de ser responsables”. L’alcalde ha remarcat que la velocitat de reproducció del virus “està augmentant” i que “seria una inconsciència” celebrar la cursa.

Tanmateix, Regull ha animat als atletes a seguir entrenant “seguint la normativa” perquè “l’any vinent segur que se celebrarà de nou aquesta cursa, que és de les millors de l’Estat”.

La regidora d’Esports de Vilafranca, Anna Doblas, ha lliurat un xec de 1.967 euros al director de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. La recaptació del xec prové de la recaptació de la Mini 10K al gener d’enguany, de les inscripcions i la venda de samarretes.

Font de la noticia, web: el Cargol.com