12/12/2017

Presentada la 8ena edició de la 10k Vilafranca

Avui ha tingut lloc la presentació de la 8ena edició de la Cursa 10k de Vilafranca a l’Ajuntament de Vilafranca davant dels mitjans de comunicació. La cursa tindrà lloc el 28 de gener a Vilafranca del Penedès a les 11:00 del matí.
Cursa 10k Vilafranca presentació 2018

Presentació Cursa 10k Vilafranca 2018

La cursa repeteix el seu característic circuit 100% urbà i homologat de 5km, un dels més ràpids de Catalunya, passant pels llocs més emblemàtics de la Vila, al que se li fan dues voltes. Recordar que el record de la prova està en 29’59 fet l’any 2017 per Carles Castillejos i en femení per l’Hasna Bahom amb 35’21 fet l’any 2016.
Aquest any les inscripcions estan limitades a 1.700 i es poden fer des d’ara aquí  per 10€. La cursa continua apostant per mantenir el nivell de qualitat d’anys anteriors, oferint als atletes tots els serveis d’una cursa gran. Tots els atletes inscrits fins el 21 de gener tindran samarreta tècnica i a partir del 22 la inscripció serà sense samarreta.
Aquest any la #10kVila ha aconseguit ser una de les més valorades de l’estat espanyol en la important web del món del running RunOpinion, amb 4 estrelles sobre 5 i una puntuació de 8,2 de 10, convertint-se en una de les curses 10k populars referents.
Hi haurà grups d’animació per tot el recorregut i al igual que l’any passat hi haurà la Mini Cursa de 1k, cursa solidària que està oberta a totes les edats, el preu de la inscripció serà de 2 euros, i tota la recaptació es destinarà íntegrament a l’Associació  #loverare “la Bombolla de la Martina”, per la recerca i el tractament de les malalties minoritàries i rares, les inscripcions es podran fer a les botigues col•laboradores del Centre Vila, Complex Aquàtic, a la fira del corredor el dissabte i el mateix diumenge, tot participant s’emportarà una samarreta de record.
A la presentació han estat presents: per part de l’Ajuntament de Vilafranca, entitat organitzadora, l’Alcalde de Vilafranca del Penedès, el sr. Pere Regull i la regidora d’esports, sra. Anna Doblas. Per part de Fondistes Penedès club organitzador, han estat el Jaume Boquera, Santi Hervás, Raimon Palau i Joan Luque.
L’Associació #loverare el Toni Rafecas i la Maria Parés.
L’Associació dels comerciants del Centre Vila, la Iolanda Lezcano.
I l’Eva Casan de l’equip de pediatria de l’Alt Penedès.
Reserveu la data 28 de gener i comenceu a entrenar, la 10k us espera!!!