28/11/2016

Presentada la 7ena edició de la 10kVila

Avui 28 de novembre ha tingut lloc a l’Ajuntament de Vilafranca la presentació de la 7ena edició de la Cursa 10k de Vilafranca, per part de les entitats organitzadores, Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el club Fondistes Penedès, dia en que també s’han obert les inscripcions.

Obria la presentació la regidora d’esports l’Anna Doblas que destacava la gran cursa que tenim i que l’Ajuntament aposta fort, mantenint els mateixos serveis i més al mateix preu que l’any passat 10 euros. Actualment hi ha poques cursesque tinguin aquest nivell. A més anunciava la novetat d’enguany, la mini 10k: una cursa solidaria en benefici de l’obra social de St.Joan de Déu, per al projecte contra l’obesitat infantil. Una cursa solidaria oberta a tothom, pensada per a totes les edats, amb un recorregut d’1 km que seguirà part del circuit de la 10k. La mini 10k es celebrarà a les 10 del matí, 1h abans de la 10k.

Desprès parlaven els representants de Fondistes Penedès, l’Albert Moreno, l’Alvaro Angosto, el Santi Hervás, el Jaume Boquera, el Raimon Palau i el Joan Luque, que comentaven tots els detalls de la cursa: circuit que serà el mateix de 5k dues voltes, les promocions continuades, grups de musica i animació pel recorregut, més calaixos de sortida (hi haurà 5), crida al voluntariat, participació de 1.800 atletes i qualitat atlètic ja que és molt ràpida. Enguany, hi haurà molts premis econòmics: 150 euros pels 5 primers atletes masculins que baixin de 30 minuts i 30 segons i per les 5 primeres dones que baixin de 35 minuts 30 segons, apart dels 300 en cas de fer rècord de la prova.

Finalitzava la presentació l’Alcalde de Vilafranca el Pere Regull que destaca projecció de Vilafranca amb la #10kvila i en destaca la part lúdica. El topall 1800 garanteix l’èxit cursa.

Una cursa de tots dels vilafranquins i de tota la comarca.

10kvila

Presentació de la 10kvila 2017