27/01/2017

Espai d’acollida infantil gratuït

Aquests servei s’ofereix de froma gratuïta exclusivament als infants dels corredors inscrits en la 10K VILAFRANCA amb l’objectiu de permetre la conciliació de la pràctica esportiva de la família.

El servei consistirà en l‘atenció i entreteniment dels infants dels corredors de la 10K VILAFRANCA mentre aquest participen en la cursa.

S’establirà un protocol per l’entrada i recollida dels infants, i qualsevol incidència serà comunicada immediatament als pares, mares o tutors als telèfons que estableixin aquests.

Els infants estaran atesos en un espai adequat, per monitors titulats i amb experiència. Durant la seva estada al servei els infants podran realitzar activitats lúdiques adaptades a les seves edats, interessos i necessitats, en un entorn segur i dirigides pels monitors.

Els infants es distribuiran en diferents espais i grups en funció de les seves edats i/o interessos.

S’ha establert una ràtio màxima de 10 infants per monitor. Aquesta ràtio es reduirà en les edats inferiors.

El servei funcionarà el mateix dia de la cursa de les 9:30 a les 12:45 h, a l’Escola St Josep (Rambla de Sant Francesc, 14), que es troba situada a uns 100 m. de la zona de sortida/arribada de la cursa.

Podeu emplenar el formulari per l’accés al servei (amb les dades dels vostres fills) i enviar-lo telemàticament fins dissabte 28 de gener a les 16h. L’enllaç és: https://goo.gl/forms/elE4AKe84KgV8p6h1

El diumenge podeu portar o emplenar el formulari directament a l’espai d’acollida.